donderdag 12 december 2013

To Daze...het warmste plekje van Geertruidenberg

Geertruidenberg, zaterdag 14 december. Het is koud en de avond valt.
U waant zich door de tijd dat huizen alleen verwarmd werden door houtvuren en sprookjes vertellen een geliefd tijdverdrijf was. U geniet van de winterse magie in middeleeuwse sferen.
Een reis door de tijd, van 800 jaar terug tot nu. Romantische verlichte straten, kerstverlichting met de glans van goud en zilver, magische klanken van de vele koren die u tijdens het vergapen aan de mooiste kraampjes met een inspirerend aanbod aan kerstspulletjes in de juiste sfeer zullen brengen.

En plots...Die geur.
Het prikkelt uw zintuigen : Hazelnoot - Cointreau - Speculoos- melk - puur. Verlangend naar onze Specials van Hot Choc-o-lait loopt u onze magische winkel binnen...Wat u daar ziet heeft u nog nooit eerder gezien.

U waant zich nu in de wondere wereld van To Daze.
Uw rieten winkelmand staat klaar om gevuld te worden met de mooiste en kleurrijkste fair producten die To Daze u te bieden heeft...Judith Spierings van Vagabundo Es Vedra (bekend van haar hippe en grappige houten tekstborden)zal zaterdag in de winkel tussen 15.00 en 22.00 uur eigen persoonlijk tekstbord gaan maken. Erg Leuk om aan uw voordeur te hangen...eens wat anders dan een kerstkrans.

Have a Funky X-Mas!Bron : Ingrid Hendrikx


Geen opmerkingen: