maandag 25 november 2013

Feestelijkheden in december @ To Daze!

Met alle feestelijke dagen in december is het weer tijd voor een nieuw bericht op de To Daze website!


We gaan deze maand weer een paar nieuwe ondernemers verwelkomen in de winkel, zoals SensePhotography van Simone en Maik. Zij hebben een mooie presentatie gemaakt van prachtige foto's gecombineerd met oude donkere kamer attributen en oude camera's!
Barbara Merkx gaat de winkel kleuren met haar mooie, handgemaakte sauna-kilts, badlakens en gastendoekjes, in maar liefst 18 kleuren.


De nieuwste aanwinst is Vagabunda Es Vedra van Judith Spierings. Zij heeft jarenlang op Bonaire gewoond en heeft veel gereisd in Zuid-Amerika. Dit zie je duidelijk terug in haar leuke kleurige producten.

Like ons op Facebook!


1 december opening Fair HairOp 1 december hebben we een feestelijke opening van de natuurlijke kapsalon Fair Hair van onze jongste ondernemer Naomi Theunissen. Zij gaat uitsluitend natuurlijke producten gebruiken en is geopend op dinsdag, vrijdag én zondag! Je kunt nu al een afspraak maken via To Daze.

Op het podium komt per 1 december een mooie kookwinkel van Koken & Tafelen. Nog meer genieten van de mooie serviezen, heerlijke streekproducten en leuke cadeautjes!
U bent dus van harte uitgenodigd op 1 december vanaf 14.00 uur om dit met ons te vieren onder het genot van een hapje en een drankje!GlamourDaze @ To Daze

In aanloop naar de Kerstdagen lijkt het ons leuk om op zondagmiddag 8 december een "modeshow" te organiseren.
Maar dan geen traditionele modeshow met alleen 'mode' , maar meer een kado-show!! Zodat het voor u als bezoeker makkelijker wordt om voor de Kerst mooie cadeautjes uit te zoeken.

Mooie mannequins zullen met prachtige items uit de winkel over de rode loper showen!
Natuurlijk zullen ook de mode, schoenen en de modeaccessoires niet ontbreken. Voor de feestelijke fashion hebben we DOL'Z uit Raamsdonksveer uitgenodigd.
Gezelligste winkel van Nederland!To Daze "de Gezelligste winkel" van Nederland?
We zijn genomineerd voor de Gezelligste winkel van Nederland! Breng je stem uit als je dat ook vindt!
Ga naar deze link!


Geen opmerkingen: