Huren bij To Daze!

Hartelijk dank voor je interesse in To Daze concept store.
To Daze concept store is een winkel, in het historische centrum van Geertruidenberg. 

We hebben met verschillende ondernemers/ ontwerpers het nieuwe concept gerealiseerd. Alle merken/ labels staan in het teken van life-style. Zoals mode, boeken, modeaccessoires, schoenen, muziek, kunst, fotografie, woondesign, (h)eerlijk koffie, wijn & delicatessen, gadgets, beauty, een kapsalon, een reisbureautje,  interieur advies, mooie ambachten en vele nieuwe initiatieven.

Zelf verkopen we ook mooie merken, zoals de producten van Goods Design met producten van o.a. Marcel Wanders, Floris Hovers, Robert Bronwasser, Henk Stallinga, Samira Boon, Zand Amsterdam. En we verkopen de leuke gadgets van Diydesign, Suck UK, Xpooos , Komono en Blueq.com.

Maar juist ook de nog onbekende jonge ontwerpers worden vertegenwoordigd.

Zoals de tassen van tasjeblief, sieraden van Zzymag’, Woondesign van Stapelgoed, delicatessen van Vini Visie en heerlijke theetjes van Bij de thee, Zuster Evie, schoenen van DWRS en Sanita,  sieraden van Mar10, Woonkunstenaar, een gave kapsalon van de Hippe Kapper, Mooi Mens, Amazona Krijtverf & Kalkwas,  grafische ontwerper Joy’s Art, Zilch, Zusss, Moshiki, Pink Lady, Essentialistics, sieraden van Uno de 50,  By Bo Fashion, Make up van Boho en Cime en veel kunst aan de muur etc.

 

Bekijk hier het Google maps filmpje: Google Maps

 

Het pand heeft een oppervlakte van ± 350 m2 en een deel van deze meters wordt verhuurd aan de ondernemers. Dat kan een strekkende meter voor kleding zijn, of een m2 plafond voor lampen, of m2 vloeroppervlak.  Als het maar ten goede komt aan het product!

Nog even toelichten:

Bij een jaarcontract is de huurprijs € 75,00 per meter per maand.
Bij een halfjaar contract is de huurprijs € 90,00 per meter per maand.
Bij een jaarcontract is er een mogelijkheid om je producten aan te bieden in onze webstore. www.todazewebstore.nl

De prijzen zijn excl. 21% BTW
Voor kunst aan de muur maken we andere afspraken.

De ondernemer gaat met ons een halfjaar/ jaarcontract aan en je betaalt de huur per maand vooruit.
De prijs is inclusief huur, energiekosten, verzekering voor brand en inbraak tot € 1.000,00 inkoopwaarde, pinkosten, beveiligingskosten promotiekosten. De producten zijn niet verzekerd voor schade en winkeldiefstal. 

Doelgroep

We richten ons op de leeftijdsgroep tussen 16 en 60 jaar. Het is voor al de groep mensen die modern en hip zijn en de mensen die geïnteresseerd zijn in duurzame producten en die houden van “slow-shoppen’! In het midden en hogere segment. 

Tags : Duurzaam, Hip, Ambacht, Design, Lokaal, Sociaal, Winkelbeleving

PR en marketing

In samenwerking met de ondernemers wordt om de 2 weken een event georganiseerd, zoals bijv. workshops, lezingen, modeshows, adviesdagen, beautydag, proeverij, exposities noem maar op. Zelf kunnen de ondernemers ook met leuke ideeën komen.
Deze events maken we kenbaar door huis-aan-huis flyers te verspreiden, radio-tv/interviews, regionale pers, social media, zoals facebook en twitter. En natuurlijk ook via jullie!
Er worden elk jaar verschillende evenementen georganiseerd op de markt, zoals de vestingdagen, kunstroute,  kunstmarkten, makers-festival, zomercarnaval, winterfair enz.

To Daze is  een winkel waar zowel de klant als de ondernemer/ontwerper wordt geïnspireerd.
We zijn er van overtuigd dat op deze manier van samenwerken, we samen sterker worden.

Mocht je meer informatie willen, dan kan je contact opnemen met ons!
Via mail : todaze@todaze.nl
Via Phone: 0162 694988 of 06 24120703
Website : www.todaze.nl

Tot gauw!
Dolly Krabbendam
Mario van Schijndel
Geen opmerkingen: