dinsdag 18 oktober 2016

Workshop 'Moodboard maken'!

Donderdag 20 Oktober van 10.00 - 12.00 uur organiseert Stijlvol Living een workshop 'Moodboard maken' voor je eigen interieur.
Een moodboard voor je interieur is een handig hulpmiddel bij het ontwerpen van een nieuw interieur. Het is een beeldcollage of sfeercollage van foto's en afbeeldingen die je persoonlijke smaak verbeelden. Ook kan je een moodboard mee naar de winkel nemen als je je laat adviseren op het gebied van verf, gordijnen of meubels voor je interieur. Je kan in één opslag laten zien welk doel je voor ogen hebt het moodboard vorm het uitgangspunt voor je interieur.


Tijdens de workshop gaan we op zoek naar verschillende afbeeldingen die jou aanspreken en die je wel in je eigen interieur terug zou willen terug zien. Dit kunnen afbeeldingen zijn van meubels,. kleurstalen van verf die je aanspreken of een compleet interieur uit een woonblad. Als we een leuke collage samen hebben gesteld gaan we dit samenbrengen op jouw persoonlijke moodboard. Erg leuk en inspirerend om te doen!
PRIJS: € 25,- per pers. incl. koffie met wat lekkers
incl. materiaal ( heb je zelf leuke plaatjes, verfstalen of woonbladen mag je dit natuurlijk meebrengen )

Geen opmerkingen: