woensdag 23 maart 2016

Feestelijke Opening Mannenshop

Opening Mannenshop op 24 maart!

De avond zal muzikaal omlijst worden door een Dj en we hebben een aantal ondernemers uitgenodigd om wat meer te vertellen over hum producten, onder meer, Anja van der Meijden van ParfumANders, Erna Knook van Vini Visie met heerlijke wijntjes, Ingrid Hoffmann van Issamadeby over de nieuwe mannen sieraden en vele anderen!
Entree is uiteraard gratis, de officiele opening vindt plaats rond 20.00 uur!

Mens Kloos

Mens Kloos is het gloednieuwe bedrijf van Barbara van Keulen.

Zij is al een tijdje werkzaam bij To Daze en heeft de stoere stap genomen , om met een complete mannenshop binnen To Daze te starten!

Mens Kloos heeft duurzame, hippe, niet alledaagse producten in de collectie, zoals MUD Jeans, een goeie spijkerbroek gemaakt van biologische katoen, die na gebruik volledig recyclebaar is!
Niet alledaagse T-shirts van Dirty Velvet, gemaakt van organic cotton, met te gekke prints!
Stoere, leren riemen van Estétique, die gekleurd zijn met groente!
Houten zonnebrillen van Wood Trends gemaakt van oude skateboards.
Goeie sokken van Xpooos!
.....en verder nog gave sieraden en maffe gadgets om de shop compleet te maken!

Nothing sweet about me

... Another New kid in Town!

Hoe gaat je bedrijfje heten? vroeg ik aan Jeanette Mol, toen ze met het idee kwam om bij ons een plekje te huren voor de prachtige sieraden collectie van Uno de 50!
Nothing Sweet about Me!, want zo heet mijn Harley Davidson die nog in aanbouw is!

Ik ken Jeanette al een tijdje en neem maar van mij aan, dat zij heel "sweet" is!

Het idee van de collectie sieraden van Uno de 50 heeft als oorsprong het verhaal dat er van elk sieraad maar 50 stuks gemaakt worden.

Maar het merk is zo enorm populair aan het worden dat ze wereldwijd al vele eigen stores hebben in bijv. New York, Paris, London, Amsterdam... en nu ook in Geertruidenberg! Is dat niet super!!

Fairstore

Bij Fairstore vinden ze het belangrijk om consumenten te informeren over de herkomst, instrueren over duurzaamheid en waar ze op kunnen letten.
Ons samen sterk maken om duurzame mode herkenbaar te maken bij de consument, om het enthousiasme op te wekken en vraag te creëren met als gevolg dat fabrikanten hun processen gaan verduurzamen, dat is waar het om draait.

De slogan van Fairstore is dan ook;

We care what you wear!

We  zijn er trots op dat Jasmin en Majola bij ons in de winkel komen met een prachtige collectie van de Nederlandse ontwerpen van MLY Fashion en de prachtige tassen My Paperbag van Myomy!

Marvelis overhemden

Susanne Verberne is al een tijdje met een shop bij To Daze, namelijk de dames collectie van Elvira. Toen zij hoorde van de mannenshop, sloot ze direct aan met de prachtige overhemden van o.a. Marvelis.

Een klassiek strijkvrij Marvelis shirt geschikt voor elke gelegenheid.

Het shirt is gemaakt van zuiver katoen en de pasvorm is body fit.

Kortom , veel nieuws! We zien jullie op 24 maart om 19.30 uur!

Geen opmerkingen: