donderdag 5 juni 2014

To Daze is genomineerd voor.......

De nominaties voor de Dutch Retail Experience Award van 2014 zijn bekendgemaakt. Goodbrandz maakt de winnaar bekend tijdens de Modefabriek op 13 juli.

Wie wint 13 juli 2014 de Dutch Retail Experience Award 2014? Distributeur Goodbrandz zal tijdens deModefabriek de winnaar bekend maken. Het is de derde keer dat de prijs wordt uitgereikt. De award werd in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren.
Retail Experience

Het belang van aantrekkelijke winkels met een authentiek en gevarieerd aanbod neemt toe. Bij consumenten draait het namelijk niet langer om winkelen in de betekenis van ‘fysiek ergens heen gaan om aankopen te doen’, maar om de entertainment. Consumenten op de juiste manier benaderen, met het juiste aanbod van merken, voortdurend blijven communiceren met de klanten, is de succesformule van de toekomst. Winkels die extra aandacht hebben voor bijzonder personeel, narrowcasting, een authentiek assortiment, service, een origineel interieur en speciale evenementen, zullen in de toekomst het retaillandschap bepalen, aldus Cécile Scheele, eigenaresse van Goodbrandz.

De genomineerden – gesorteerd naar stad – zijn:


Amsterdam: Cotton Cake, Rick Moorman, Anna + Nina, Maison NL, Hartje Oost, Urban Outfitters

Apeldoorn: Passtore
Arnhem: Jones, Humanoid
Bergen: Huis van Bergen
Bolsward: Wolke Mode
Borne: Leurink
Delft: Style Kitchen
Den Bosch: Oh
Den Haag: Sketch
Den Helder: Diverso
Deurne: Ruys
Doesburg: Only for men
Doetichem: Mooi ben jij
Eindhoven: You are here, Out of the Blue
Emmen: Trud
Geertruidenberg: To Daze concept store
Gorichem: Van Zuilen
Gorredijk: Rinsma
Haarlem: Portrait
Haren: Het Magazijn
Heerlen: Fier
Hoogeveen: Mrs Jones
Hoogland: BOB
Maastricht: Stijl, Le Marais
Nijmegen: Mood
Oosterbeek: Buyten
Rotterdam: Groos
Santpoort: Hop & Co
Sevenum: Jansen Noy
Sittard: Fee,
Utrecht: Daen’s
Vinkeveen: Lutz
Waalwijk: Van Dijk
Zaltbommel: Vandaan

Dutch Retail Experience Award


De Dutch Retail Experience Award is een prestigieuze landelijke retailprijs. Deze award is in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Het belang van attractieve winkels met een authentiek en gevarieerd aanbod neemt toe. Denk hierbij aan winkels die consumenten op een speciale manier benaderen en extra aandacht besteden aan bijzonder personeel, narrowcasting, een authentiek assortiment, service, een origineel interieur en speciale evenementen.


De prijzen

- Dutch Retail Experience Award.
- Most Innovative Store Award. Een award voor opvallende innovatieve concepten, jonger dan vijf jaar.
- Retail Excellence Award. Een award voor de gevestigde retailer die zich onderscheidt in langdurige klantenbinding en excellente klanttevredenheid,  door met de ontwikkelingen door de tijd heen mee te gaan.

Juryprijs

Een deskundige, onafhankelijke jury bepaalt de winnaars. De jury bestaat dit jaar uit: Harry Bijl (innovatie en inspiratiespecialist bij de brancheorganisatie InRetail), Gea Eleveld (eigenaresse van Fashion-Up! en oprichter van online platform Fashion055) en Ingrid Ploegmakers (Manager Marketing, Retail en Communicatie bij WPM. WPM ontwikkelt duurzame winkelgebieden). Vorige jaar won You Are Here in Eindhoven de Dutch Retail Award, ging de Most Innovative Store Award naar Hutspot in Amsterdam en werd de Retail Excellence Award uitgereikt aan Rinsma in Gorredijk.

Publieksprijs

Naast de onafhankelijke vakjury kunnen klanten hun favoriete winkel nomineren via het online stemformulier. Dus stem mee via: www.goodbrandz.nl/drea2014. Stemmen kan tot 1 juli. Vorig jaar ging de publieksprijs naar Piet Zoomers in ’s Hertogenbosch.

Dank je wel voor jullie stem!

Geen opmerkingen: