dinsdag 17 september 2013

Makersfestival @ To Daze

Op 22 september aanstaande tijdens Rondje D'n Berg is er bij To Daze
een Makersfestival. Op het Makersfestival zijn er in- en buiten de winkel allerlei 'makers' bezig met het maken van hun mooie product!


Esther van Mazzelstof! gaat een bank bekleden, Mara gaat ter plekke een tas maken, Reijnie zal gaan schilderen, Angelien van Lien's Petten gaat mooie petten en andere hoofddeksels maken, er is een beauty- make-over van Jafra onder begeleiding van Hilde en je kunt die dag bloemschikken met de dames van LD Decoratie & Sfeer. Tevens zal BLUE Mazz (Mario van Schijndel & Maartje  Beerens) een optreden geven op het terras van Den Witte Hemel. Dit mag je niet missen!

Dus we zien jullie op 22 september vanaf 10.00 uur bij de winkel van To Daze op de Markt in Geertruidenberg!
Win the Game@ To Daze Actie!

To Daze geeft een goed gevuld prijzenpakket weg! Helemaal tot de nok gevuld met heerlijke & eerlijke producten uit de To Daze winkel.Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden voor de E-nieuwsbrief en  
de Win The Game prijsvraag te beantwoorden: 

"Weet jij hoeveel ondernemers een shop hebben bij To Daze?" 
Kom langs in de winkel, vul de bon in en pak die  prijs! De actie loopt tot 28 september.


To Daze Goodiebag @ To Daze Shop!

Ontvang bij aankoop in de shop een gratis goodiebag! 
Gevuld met kortingsbonnen van héél veel schitterende producten zoals bijvoorbeeld 10% korting op alle LiefsLien tassen,10% korting op alle armbanden van ISSA of een waardebon voor een gratis kopje koffie in ons gezellig To Daze Café!

Geen opmerkingen: