vrijdag 28 juni 2013

Prachtige nieuwe producten bij To Daze!

NIEUWE producten bij To Daze...

ART

ATELIER KOA


Zeer trots zijn wij met de komst van Atelier KOA. Kunst gemaakt door mensen met een beperking. De kunstwerken van Atelier KOA zijn over het algemeen themavrij. De werken vertegenwoordigen een levendige fantasie en zijn zeer kleurrijk. De kunstenaars hebben in de loop der jaren een eigen stijl ontwikkeld en vertalen vaak op doek wat hen bezig houdt of waarin ze geïnteresseerd zijn. Daardoor krijgen de werken een communicatieve waarde. Atelier KOA vindt het belangrijk deze kunst naar buiten te brengen en toegankelijk te maken voor iedereen.André CARDOL
Vliegtuigen, schepen, transportmiddelen, door de lucht, over land, over en onder water.... Een drijvende woning? Een bewoonbaar vliegtuig? De beelden van André Cardol roepen associaties op met onderweg zijn. Hij werkt met (gebruikt) hout, karton, plexiglas, glas, en metaal. Onbewerkt of beschilderd, geplamuurd etc.SUSTAINISM


FOR USE


4- Use is een nieuw concept, bedacht en uitgebracht door Angelien- die we allemaal kennen van “Liens- Petten”. Lien behoort onderhand tot het meubilair van ToDaze. Haar nieuwe concept 4-Use staat voor Recycling! met de hoofdletter Rrrr van Rubberen banden die zijn omgetoverd in stoere manden. In de winkel hebben we de manden beplant, maar zelf zou ik hem dolgraag naast mijn open haard willen zien..gevuld met tijdschriften en in de winter met haardblokken?Bijenwas omtoveren als cadeauartikel? Bamboe gebruiken als audio-stereo?...Wat is Recycling toch verrassend!

OKA-b

Niet zomaar een slippertje, want de Hippe Eco vriendelijke slippers van OKA-b hebben een ergonomisch voetbed die de voet masseert en voetboog en hiel ondersteunt bij iedere stap. En wat ik zo ideaal vind...ze kunnen gewoon in je wasmachine!


LAVANDE
Lavande is de naam van de met passie en liefde gemaakte Lavendel producten die 100% met de hand zijn gewied,geknipt en vervolgens zijn gedistilleerd in heerlijk verzorgende oliën. Kom ruiken, voelen en beleven wat de natuur geeft voor ons welzijn.
FASHION

DONKA
Donka kennen we al van de feather extensions. Nu heeft ze heeft haar lijn uitgebreid met een Designer Quality sieradenlijn. Mooie handgemaakt armbanden van halve edelstenen en leer. Donka en Angelien zijn van plan om samen te gaan werken aan de petten van Liens Petten.INGEBORG DE GROOT

Een eigentijdse edelsmid die met ieder sieraad een bijzonder verhaal verteld. In onze vitrine vind je verhalen verwerkt in unieke sieraden zoals trouwringen en amuletten. Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind om cadeau te doen, zijn de gepatineerde bronzen wensbeentjes. Iedereen kan geluk gebruiken toch?

 

ISSAmadeby

Eindelijk! Een Mannen sieradenlijn is in de pocket. Unieke, handgemaakte sieraden. Ambachtelijk en stoer ontworpen. Gemaakt door Kroatische ambachtslieden. De sieradenlijn van Issa zijn gemaakt van hoogstaand kwaliteit leer en RVS. Allemaal topkwaliteit! Want een echte man doet het niet voor minder.
Geen opmerkingen: