donderdag 30 mei 2013

NIEUWE producten bij To Daze...

Koken & Tafelen:
Leuke en eerlijke fair Trade producten voor amateur chefs, hobbykoks,fijnproevers en alle andere liefhebbers van koken en tafelen. Producten om van te smullen!

LiefsLien:
De prachtige leren tassen collectie van Liefslien laat zien dat de vrouw van deze tijd geen enkel accessoir thuis hoeft te laten. Wat dacht je van een hippe leren Ipadtas of de stoere heuptas? Werkelijk fantastisch!


Woonkunstenaar:
Zelf ontwikkelde en gemaakte lampen van zink waarvan een deel van de opbrengst van de lampen word geschonken aan een goed doel. Een erg leuk en bijzonder concept is “Zink I Like You”. Een op oud zink gedrukte foto van jouw idool? Het is gewoon mogelijk!

zinken staande lamp

KUNST achter de ramen...

De Stichting Kunstroute Geertruidenberg, geeft Kunstenaars van verschillende disciplines, de mogelijkheid hun werken te exposeren tijdens het weekend van 1 en 2 juni. 
Zowel aan huis, atelier, werkruimte of andere expositieruimte in de gemeente Geertruidenberg. De opzet is laagdrempelig zodat professionele als ook amateurkunstenaars welkom zijn. Zowel in de etalage als  in onze store zal deze kunst te bezichtigen zijn.

 To Daze Café...

Wist u dat wij iedere dag zelf gemaakte taart, vers gemalen koffie's en heerlijk vers belegde "broodjes van de dag" serveren? Kom dus gezellig lunchen in het To Daze café!
To Daze Agenda...

Vergeet niet regelmatig te kijken in onze agenda (rechts van de pagina) voor alle aankomende workshops en evenementen.

Geen opmerkingen: