zondag 30 december 2012

Voor jezelf beginnen of niet???

"We zitten in een lastige tijd nu... crisis, werkeloosheid, enzo".
Dit zijn veel gehoorde kreten! Veel mensen klagen...

Maar waarom niet juist nu met z'n allen de schouders eronder en voor jezelf beginnen!!!
Misschien is het juist nu wel de tijd om de stap te nemen!

Zo dachten wij ook.. en daarom zijn we voornemens te beginnen met de concept store van To Daze.
Ook wij zijn ons bewust van het feit dat het heel spannend is en soms slaan de twijfels toe, maar we halen er ook weer veel energie en positiviteit uit en gaan ervoor.
Dus als je altijd al hebt gedroomd van een eigen winkel, maar je vindt de stap te groot, omdat het een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt als je alleen een winkelpand moet gaan huren en alleen alle lasten moet dragen, is To Daze misschien wel dé oplossing voor jou....

To Daze moet een platform worden van energieke, creatieve ondernemers, die elkaar inspireren en steunen. Want wij zijn er van overtuigd, dat als je samenwerkt, je ook samen veel sterker bent.
In de winkel van To Daze heb je de mogelijkheid om een aantal m2 vloeroppervlak, wand of plafond te huren, waar in de prijs alle kosten zijn verwerkt, zoals, huur, energiekosten, verzekeringen, gemeentebelastingen, internet en beveiligings kosten. Zelfs de inventaris en verpakkingskosten zijn in die prijs verwerkt.
Waar je uiteraard zelf voor zorgt is dat prachtige product of die unieke dienst of kennis.
Doordat je product samen met andere producten onder één dak aan je publiek wordt gepresenteerd, wordt het alleen nog maar mooier en aantrekkelijker.
Ook is het een mogelijkheid om 'shop-in-shop' toe te passen van bijv. een al bestaand bedrijf!

We willen heel graag in contact komen met mensen die zich voelen aangetrokken tot dit concept en die graag  hun ideeën willen delen en willen brainstormen met ons. Alles lijkt mogelijk, als je er maar voor openstaat!

Wil je meeschrijven aan dit blog, maak dan een account aan bij Google+ en en meld je aan bij To Daze!

Geen opmerkingen: