Workshops

Bij To Daze concept store is het mogelijk verschillende workshops te volgen!

Alle workshops zijn te vinden op de event kalender, maar je kunt natuurlijk ook zelf een datum prikken om samen met collega's, vriend(inn)en of familie een gezellige avond een workshop te volgen met een hapje en een drankje! Workshop Keramiek met Aagje Keramiek Atelier

Op 28 oktober en 2 december organiseert Aagje Keramiek Atelier thema workshops in de herfstsfeer en in de sfeer van Kerstmis.

U gaat dan onder de deskundige leiding van Aagje van den Brand in de sfeervolle omgeving van To Daze zelf aan de slag en u maakt dan een heel eigen product dat u zo cadeau kunt geven of natuurlijk zelf een mooi plaatsje kunt geven in uw interieur.

De Workshops duren ieder ca 2 ½ uur. U bent welkom vanaf 10.00 uur en wordt dan ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Om uiterlijk 10.30 gaat iedereen hard en creatief aan de slag!

De workshops kosten € 49,50 inclusief het kopje koffie en iets lekkers bij ontvangst, materialen (klei en glazuur), gebruik gereedschap en het bakken van het eindproduct in de oven van het atelier.

Workshop "Moodboard maken"!

Donderdag 20 Oktober van 10.00 - 12.00 uur organiseert Stijlvol Living een workshop 'Moodboard maken' voor je eigen interieur.

Een moodboard voor je interieur is een handig hulpmiddel bij het ontwerpen van een nieuw interieur. Het is een beeldcollage of sfeercollage van foto's en afbeeldingen die je persoonlijke smaak verbeelden. Ook kan je een moodboard mee naar de winkel nemen als je je laat adviseren op het gebied van verf, gordijnen of meubels voor je interieur. Je kan in één opslag laten zien welk doel je voor ogen hebt het moodboard vorm het uitgangspunt voor je interieur.


Tijdens de workshop gaan we op zoek naar verschillende afbeeldingen die jou aanspreken en die je wel in je eigen interieur terug zou willen terug zien. Dit kunnen afbeeldingen zijn van meubels,. kleurstalen van verf die je aanspreken of een compleet interieur uit een woonblad. Als we een leuke collage samen hebben gesteld gaan we dit samenbrengen op jouw persoonlijke moodboard. Erg leuk en inspirerend om te doen!
PRIJS: € 25,- per pers. incl. koffie met wat lekkers

incl. materiaal ( heb je zelf leuke plaatjes, verfstalen of woonbladen mag je dit natuurlijk meebrengen )


Er kunnen workshops gevolgd worden in:

- Sieraden maken door Mar10 ( Je maakt een sieraad naar keuze van welk materiaal je maar wilt ) Uiteraard zijn er verschillende voorbeelden aanwezig en zul je allerlei technieken uitgelegd krijgen. Onder het genot van een heerlijk drankje en tapas maken we er een gezellige avond van.
 

Kinderfeestjes met een workshop sieraden maken!
Op een door u uitgezochte ochtend of middag kunnen we met max. 6 kinderen een workshop sieraden maken organiseren. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor drinken en wat lekkers of eventueel ook een lekkere lunch! Voor meer info kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.
De kosten zijn € 15,00.  Leeftijd minimaal 7 jaar!
- Wijnproeverij met Erna Knook. Erna is een vinoloog die u alles kunt vertellen over wijn. Daarnaast zal er ook een tafel zijn met heerlijke hapje! Voor meer info neem even contact op met ons.
Heb je interesse? Laat het weten! De kosten van de wijnproeverij bedragen € 35,00 all in!


1 opmerking:

Jacqeline zei

Wat leuk zeg! Erg goed van jullie dat dit georganiseerd wordt! Ga zo door.