Workshops

Bij To Daze concept store is het mogelijk verschillende workshops te volgen!

Alle workshops zijn te vinden op de event kalender, maar je kunt natuurlijk ook zelf een datum prikken om samen met collega's, vriend(inn)en of familie een gezellige avond een workshop te volgen met een hapje en een drankje! Er kunnen workshops gevolgd worden in:

- Sieraden maken door Mar10 ( Je maakt een sieraad naar keuze van welk materiaal je maar wilt ) Uiteraard zijn er verschillende voorbeelden aanwezig en zul je allerlei technieken uitgelegd krijgen. Onder het genot van een heerlijk drankje en tapas maken we er een gezellige avond van.
 

Kinderfeestjes met een workshop sieraden maken!
Op een door u uitgezochte ochtend of middag kunnen we met max. 6 kinderen een workshop sieraden maken organiseren. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor drinken en wat lekkers of eventueel ook een lekkere lunch! Voor meer info kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.
De kosten zijn € 15,00.  Leeftijd minimaal 7 jaar!
- Wijnproeverij met Erna Knook. Erna is een vinoloog die u alles kunt vertellen over wijn. Daarnaast zal er ook een tafel zijn met heerlijke hapje! Voor meer info neem even contact op met ons.
Heb je interesse? Laat het weten! De kosten van de wijnproeverij bedragen € 45,00 all in!


1 opmerking:

Jacqeline zei

Wat leuk zeg! Erg goed van jullie dat dit georganiseerd wordt! Ga zo door.