Huren bij To Daze!

Hartelijk dank voor je interesse in To Daze.
To Daze concept store is een winkel, in het historische centrum van Geertruidenberg. 

We hebben met verschillende ondernemers/ ontwerpers het nieuwe concept gerealiseerd. Alle merken/ labels staan in het teken van life-style. Zoals mode, modeaccessoires, schoenen, muziek, kunst, fotografie, woondesign, (h)eerlijk koffie, wijn & delicatessen, gadgets, beauty, een kapsalon, interieur advies, mooie ambachten en vele nieuwe initiatieven.

Zelf verkopen we ook mooie merken, zoals de producten van Goods Design met producten van o.a. Marcel Wanders, Floris Hovers, Robert Bronwasser, Henk Stallinga, Samira Boon, Marie-José Hamers, Zand Amsterdam. En we verkopen de leuke gadgets van Diydesign, Suck UK, Happy Socks, Komono en Blueq.com.
Maar juist ook de nog onbekende jonge ontwerpers worden vertegenwoordigd.
Zoals de tassen van Marablu en Tuttibrutti, sieraden van Zzymag’, Babor make up, Woondesign van Mazzelstof, delicatessen van Vivere e Gustare, schoenen van De Schoenenschuur, Vagabunda Es Vedra, sieraden van Issamadeby, Koken & Tafelen, Woonkunstenaar, Tassen van LiefsLien, Goods Design, een  kapsalon, Hippe Kapper, Mooi Mens, mode ontwerpen van Das Glück, vilten mode accessoires by Urske, mode van Mardelnorte,  grafische ontwerper Joy’s Art, Carola van Benthum en veel kunst aan de muur etc. 

Het pand heeft een oppervlakte van ± 350 m2 en een deel van deze meters wordt verhuurd aan de ondernemers. Dat kan een strekkende meter voor kleding zijn, of een m2 plafond voor lampen, of m2 vloeroppervlak.
Nog even toelichten:
Bij een jaarcontract is de huurprijs € 70,00 per meter per maand.


De prijzen zijn excl. 21% BTW
Voor kunst aan de muur maken we andere afspraken.

De ondernemer gaat met ons een kwartaal/halfjaar/ jaarcontract aan en je betaalt de huur per maand vooruit.
De prijs is inclusief huur, energiekosten, verzekering voor brand en inbraak tot € 1.000,00 inkoopwaarde, beveiligingskosten promotiekosten.

De producten worden door ons verkocht en over de verkochte items rekenen we een commissie van 15% excl. BTW van de verkoopprijs incl. BTW. Daarvoor wordt dus advies gegeven, de betaling afgewikkeld en het wordt ook mooi ingepakt. De variabele kosten dus.
De commissie en omzet wordt 1 x per maand afgerekend middels een factuur.
Over voorraad worden afspraken op maat gemaakt.
Wel vragen we aan iedere ondernemer  1 x per maand een dagdeel in de winkel te zijn, dit is natuurlijk ook goed voor de onderlinge band. Dit uiteraard in overleg! Bijv. bij hele drukke evenementen is het gewenst.
Ook is er in de winkel  gelegenheid te werken aan je product en hebben we een grote workshop tafel die in overleg gebruikt kan worden. Voor meer info neem even contact op.

Doelgroep

We richten ons op de leeftijdsgroep tussen 25 en 60 jaar. Het is voor al de groep mensen die modern en hip zijn en de mensen die geïnteresseerd zijn in duurzame producten en die houden van “slow-shoppen’! In het midden en hogere segment. Wel hebben we het plan uit te breiden met kinderproducten.
Tags : Duurzaam, Hip, Ambacht, Design, Lokaal, Sociaal, Winkelbeleving

PR en marketing

In samenwerking met de ondernemers wordt om de 2 weken een event georganiseerd, zoals bijv. workshops, lezingen, modeshows, adviesdagen, beautydag, proeverij, exposities noem maar op. Zelf kunnen de ondernemers ook met leuke ideeën komen.
Deze events maken we kenbaar door huis-aan-huis flyers te verspreiden, radio-tv/interviews, regionale pers, social media, zoals facebook en twitter. En natuurlijk ook via jullie!
Er worden elk jaar verschillende evenementen georganiseerd op de markt, zoals de vestingdagen, kunstroute,  kunstmarkten, makers-festival, zomercarnaval, winterfair enz.

To Daze is  een winkel waar zowel de klant als de ondernemer/ontwerper wordt geïnspireerd.
We zijn er van overtuigd dat op deze manier van samenwerken, we samen sterker worden.

Mocht je meer informatie willen, dan kan je contact opnemen met ons!
Via mail : todaze@todaze.nl
Via Phone: 0162 694988 of 06 24120703
Website : www.todaze.nl

Tot gauw!
Dolly Krabbendam
Mario van Schijndel
Geen opmerkingen: