Shops in To Daze

Samen met andere ondernemers/ontwerpers maken we van To Daze een prachtige winkel met hoge 'wauww' factor. Hier geven wij u een klein beeld om in grote lijnen te kunnen zien waar ze voor staan/wat ze doen/wat ze willen bereiken.

2nd Chances
Tweede kans, voor producten en materialen.
Gekregen, gevonden, van de kringloop…
Stoelen, krukjes, tafel(tjes), manden, tassen, stoffen…
Na schoonmaken, repareren, up-daten, worden ze opnieuw aangeboden.  Geen massaproductie maar Uniek!
Geijkte producten in een nieuw jasje.

Stoer, Lieflijk, Vrolijk, Praktisch….Kies wat jij leuk vindt.


Alex-Design


Welkom bij Alex-Design.
Als vormgever heb ik met de techniek laser snijden inmiddels een reeks producten ontworpen.
Tot dusver voornamelijk uit hout, maar andere materialen behoren ook tot de mogelijkheden.

Daarbij maak ik dan de vertaling om met 2D techniek 3D te vormgeven.Amazona

Krijtverf.

Breng sfeer in uw interieur met Amazona ecologische krijtverf. De keuze van verf is bepalend voor de sfeer in uw interieur. De uitstraling van de kleur wordt immers bepaald door de manier van pigmenteren. Het maakt een groot verschil of de verf met natuurlijke of synthetische pigmenten wordt gemaakt. Er zijn veel nuanceverschillen die elk een duidelijk ander effect geven eenmaal toegepast op grote muren. Uiteraard is ook de reflectie van het licht van invloed. Amazona krijtverf is gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Daardoor kun je met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkend werkt.
Amazona krijtverf bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar.

Kalkwas en Colourwas.
Kalkwassen is een decoratieve afwerking die stamt uit de 16e eeuw. Vroeger werd dit op boerderijen gedaan met een dik kalkmengsel. De verf werd op de muren gestreken en wat er overbleef werd verdund en gebruikt om houten meubels te verven. Deze traditionele afwerking bleekt het hout en geeft een witte waas.


Amazona Kalkwas, ofwel limingwax, is een ambachtelijk product uit natuurlijke grondstoffen. Voor een optimaal effect kan de kalkwas het best gebruikt worden op ongelakt hout met een open en wijde nerf zoals eiken en grenenhout. Het resultaat levert een imitatie op van de traditionele techniek, die een wit of gebleekt effect aan hout geeft. Amazona streeft er naar het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom maken we zo veel mogelijk gebruik van milieuvriendelijk geproduceerde verpakkingsmaterialen.
Zo zijn de verfemmers geproduceerd van recyclet kunststof, etiketten gemaakt van suikerriet, is vulmateriaal van verpakking in water oplosbaar.
Deze materialen hebben bij verbranding geen schadelijke effecten op het milieu of zijn geschikt voor recycling.


By Bo Fashion
Blouses 
· Broeken · Truien · Blazers · Jassen · Jurken
Rokken · Vesten · Shirts · Tops · Jumpsuits

Shorts en Diverse Accessoires.

Kledingparty's op locatie.

Betaalbare trendy kleding met leuke accessoires voor de moderne vrouw.Hippe Kapper


Hippe Kapper is een kapsalon die vanzelfsprekend werkt met natuurlijke producten. De kapsalon heeft een stoere, hippe uitstraling voor dames en heren.
Bij elke behandeling hoort natuurlijk een heerlijke was-massage, een lekkere kop koffie en een gezellige sfeer!
Hippe Kapper is gevestigd in de winkel van To Daze, waardoor er altijd iets te beleven valt!
Never a dull moment!Mooi Mens


Hoe blij je iemand kunt maken met een simpel gebaar als een compliment. De insteek van onze complimenten kaartjes is eigenlijk heel simpel. Geef eens wat vaker een compliment! Dat hoeft niet met grote bossen bloemen of dure cadeautjes.

Mensen verdienen een complimentje net als u. Onze kaartjes hebben een bijzondere boodschap met een persoonlijke touch. Aan ieder kaartje hangt een klein bedeltje,waardoor het kaartje net iets bijzonderder wordt. Door het uit te delen maakt u al iemand enorm blij, op de achterkant is ruimte voor een persoonlijke boodschap. Onze wens is om deze kaartjes uit te delen en iemand in het zonnetje te zetten zonder dat diegene zich daar eigenlijk van bewust is. Het effect van een compliment is zo enorm groot en wordt helaas zo weinig gedaan.

We hebben verschillende onderwerpen waar u uit kunt kiezen. Mocht het zijn zo zijn dat uw gedachte er niet bij zit horen we dat graag van u en kunnen we deze wellicht aanvullen of speciaal voor u ontwerpen.
Iedere week breiden we onze collectie uit dus neem regelmatig een kijkje.
Geen opmerkingen:

Online To Daze webstore

Klik hier om naar de webstore te gaan! To Daze webstore